Hinnat: 

Valikoima

Esittelemme uusia tuotteita nettikaupassamme joka arkipäivä. Uutuudet esitellään kategorian ”uutuudet” alla.


Hinnat
 

Kaikki hinnat ovat euroissa tai kruunuissa ja sisältävät alv:n. Voimassa oleva hinta on ilmoitettu tilausta tehdessä.


Minimitilausmäärä
 

Kaikki tilaukset ovat tervetulleita. Meillä ei ole minimitilausmäärää.

 

Maksutapa

 

www.klarna.fi

Toimitus-ja hallintokulut  EU:n sisällä 

Euroopan sisällä toimitusmaksu on alkaen 8,50€. Lähetämme tilaukset DHL:llä.  Toimitusmaksu riippuu tilauksen koosta ja toimitusmaksu ilmoitetaan kassalla.

 

Lunastamaton tilaus 

Pidätämme oikeuden veloittaa teiltä vähintään noin 40 €, palautusrahdin sekä hallinnolliset kulut, mikäli tilaus palautuu meille noutamattomana.

  

Tilaustavarat 

Joistakin tilaustavarasta veloitamme pienen varausmaksun (summa riippuu tilauksen loppusummasta). Toimitamme tavaran heti sen saavuttua varastoomme ja kun tilauksen loppusumma on suoritettu. Tilaustuotteisiin ei päde palautusoikeus.


Toimitusaika
 

Normaalisti tilauksenne toimitetaan parin päivän jälkeen tilauksen teosta  ja pyrimme aina toimittaa kaikki tilatut tuotteet yhdellä kertaa. Otamme teihin yhteyttä mikäli jälkitoimitus kestää pidempään kuin 14 päivää.

 

Jos joku tavara loppuu varastostamme, ilman että se näkyy tavarankuvauksesta, lähetämme tavaran heti kun olemme saaneet sen varastoon. Ilmoittakaa meille heti jos haluatte perua tilauksenne myöhästyneelle tavaralle. Toimitamme jälkitoimituksessa olevan tavaran rahtivapaasti, jos tavaran kuvauksessa ei ollut mainintaa että tavara on loppu varastosta.

 

Jos tilaatte/varaatte tavaran joka on loppuunmyyty, näette milloin seuraava toimitus tulee olemaan. Jo teille on tulossa muutakin tavaraa niin toimitamme koko tilauksen yhdellä kertaa. Jos haluatte kaksi toimitusta niin veloitamme tuplarahdista.


Toimitustapa
 

Toimitamme tilaukset DHL:llä suoraan kotiovelle arkisin klo 10-16 välillä. Tämän vuoksi on tärkeää ilmoittaa toimitusosoitteeksi sellainen osoite jossa ollaan toimitusaikana. Mikäli vastaanottajaa ei tavoifeta, toimitetaan tilaus lähimpään DHL:n palvelupisteeseen josta se on noudettavissa.

Mikäli tilaus on kooltaan suuri, suosittelemme antamaan työpaikan osoitteen toimitusosoitteeksi. Mikäli tämä ei ole mahdollista, joudumme valitettavasti laskuttamaan enemmän toimitusmaksua kun toimitusmaana on muu maa kuin Ruotsi.

Suuremmaksi paketiksi lasketaan mm. julisteet 120 x 85 cm. 

Kassalla annetut toimitusmaksut koskevat enintään 35 x 35 x 25 cm kokoisia paketteja.

 


Lähetä lahja/paketti.

 

Jos haluatte lähettää lahjapakkauksen toiselle vastaanottajalle, ilmoittakaa  vastaanottajan osoite tilauksen teon yhteydessä. Lahjapakkauksen toiseen osoitteeseen voimme toimittaa ainoastaan jos maksu tapahtuu etukäteismaksuna tai luottokortilla.

 

Vahingoittunut tavara.

 

Jos tavara vahingoittuu toimituksen aikana pyydämme teitä ilmoittamaan siitä rahdin toimittajalle tai meille sähköpostilla välittömästi.


Reklaamaatio
 

Tarkastamme kaikki tuotteet ennen toimitusta. Jos kuitenkin tavara on rikkoutunut tai olemme toimittaneet väärän tuotteen, ota meihin yhteyttä jotta voimme toimittaa uuden tuotteen tilalle ja postiosoitetarran palautettavalle tuotteelle.

 

Emme lunasta tavaraa joka on lähetetty postiennakolla. Ottakaa meihin heti yhteyttä sähköpostilla jos haluatte palauttaa tuotteen.


Avoin kauppa
 

Teillä on oikeus vaihtaa toiseen tavaraan, väriin tai perua ostoksenne 14 pv sisällä. Ilmoittakaa ennen palautusta siitä meille sähköpostilla.

 

Jos haluatte perua tilauksenne ja haluatte palauttaa tavaran jää postituskulut teidän maksettavanne. Vaadimme että tavara on käyttämätöntä ja palautettava tavara on alkuperäisessä pakkauksessa kaikilla asiakirjoilla. Tarkistettuamme tavaran palautamme rahat tilillenne.


Tilaustavara
 

Koska tilaustavara on tilattu erikoisesti teille niin niistä täytyy aina maksaa käsiraha joka näkyy tilauksen yhteydessä. Lähetämme tilauksenne teille kun tavara on saapunut vastatoomme ja loppumaksu on hoidettu .

 

Paketointi

 

Paketoimme tilauksenne mielellämme lahjapakettiin. Katso osio "Lahjapakkaukset & kortit" sivun vasemmalta puolelta.

 

Ottakaa meihin yhteyttä

Voitte ottaa meihin yhteyttä milloin vain sähköpostitse. Yhteystiedot sivun vasemmalla puolella.